https://www.wijnuitkroatie.nl/service/

 • 100% proefgarantie
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • Levering binnen 24 - 48 uur
 • |
 • |
 • Registreren
klantenservice

Bereikbaar

Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur Telefoonnummer: 050-8513897 of 06-12585412.

Opmerkingen / Klachten

Is je opmerking of klacht na het contact met onze klantenservice niet verholpen? Dan kun je deze ook per post indienen bij ons. Stuur eventuele opmerkingen en/of klacht onder vermelding van naam, adres, woonplaats en klantnummer of bestelnummer naar:

Wijnuitkroatie.nl
Noordwolderweg 13
9784 PA Noordwolde

Zodra we je brief hebben ontvangen, sturen we jou een ontvangstbevestiging toe. Wij streven er naar deze te beantwoorden binnen 5 kalenderdagen na ontvangstbevestiging.

Hieronder tref je de veel gestelde vragen aan. Heb je een vraag of zit de gezochte wijn niet in het assortiment. Laat het ons weten. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via het formulier aan de rechterzijde of door een e-mail te sturen naar

1 Vragen over Wijnuitkroatie.nl
1.1 Wat is Wijnuitkroatie.nl?

Wijnuitkroatie.nl is een online webwinkel met Kroatische wijnen. Wij bieden een geselecteerd assortiment op het gebied van kwalitatieve rode wijnen, witte wijnen, rosé wijnen, dessertwijnen en likorette.

1.2 Wie is Wijnuitkroatië.nl?

Wijnuitkroatië.nl is opgericht in mei 2014 om Kroatische kwaliteitswijnen onder de aandacht te brengen voor de echte wijnliefhebbers. Wij zijn Nederlanders die jarenlang hun vakantie in Kroatië hebben doorgebracht en overal wijnen hebben geproefd.

Van alle wijnen die we hebben geproefd hebben wij via een klein proefpanel een selectie gemaakt en vervolgens de wijnen ingekocht. Elke week of maand kunnen er nieuwe wijnen aan het assortiment worden toegevoegd. Hierbij vormen dan jouw wensen en voorkeuren het vertrekpunt.

Bij de selectie selecteert Wijnuitkroatie.nl  puur op kleur, geur en smaak. Nadat de wijnen uit Kroatië zijn geïmporteerd bieden wij ze op deze site aan.

Wijnuitkroatie.nl koopt rechtstreeks in van importeurs. Wij bieden de prijzen van wijnen doorgaans lager aan dan in de winkel.


1.3 Wat zijn de voordelen van Wijnuitkroatie.nl?
 • Je bent altijd verzekerd van kwaliteit.
 • Alle wijnen zijn door ons proefpanel geselecteerd op kwaliteit.
 • Wij kopen rechtstreeks wijnen in van de importeur. Dit is voor jou voordeliger.
 • 100% Proefgarantie. Voldoet de wijn niet aan je verwachting, dan kun je onder voorwaarden de flessen terugsturen.
 • Snel en gemakkelijk, 5 dagen per week contact met de klantenservice.

 

 

1.4 Waarin onderscheidt Wijnuitkroatie zich?

Altijd blinde selectie door ons proefpanel, 100% proefgarantie, compleet wijnassortiment van prijswinnende topwijnen met kwaliteitslabels en af en toe grote wijnen voor stuntprijzen.

2 Ruilen en Retourneren
2.1 Wanneer wordt het bedrag teruggestort als ik de wijnen heb geretourneerd?

Mocht je de wijn willen terugsturen en je hebt al betaald, dan zullen wij het geld terugstorten op de rekening waarmee je de betaling deed. De betaalde verzendkosten zijn voor je eigen rekening. Zodra je de wijn terugzend dien je het track en trace nummer wat je op het postkantoor ontvangt goed te bewaren. Wij willen je dan verzoeken ons per e-mail of telefonisch de van PostNL ontvangen barcode(s) door te geven aan de klantenservice. Deze gegevens zijn nodig om de terugbetaling of vervangende wijn in orde te kunnen maken. Na ontvangst en verwerking van je retour, zal het geld op de bij ons bekende rekening worden terug gestort, uiterlijk 14 binnen dagen na de ontbinding.

2.2 Hoeveel dagen bedenktijd heb ik?
 • De bestelde goederen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst en zonder opgaaf van reden retour worden gezonden.
 • Wij betalen dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten na ontvangst van de goederen uiterlijk binnen 14 dagen na de ontbinding.
 • De kosten voor het terugzenden van de wijn komen helaas voor de rekening van de verzender.
 • Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, kun je de wijnen en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Wijnuitkroatie.nl retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kun je dit kenbaar maken bij klantenservice.
2.3 Kan ik de wijn retour sturen?
Jouw bestelling is bezorgd, maar toch niet helemaal wat je ervan had verwacht?

Stuur je bestelling terug. Neem contact op met de klantenservice en maak een afspraak om de wijn te retourneren.

Jouw bestelling is bezorgd en er zijn tijdens het transport flessen kapot gegaan?

Stuur je bestelling terug, neem contact op met de klantenservice en maak een afspraak om de wijn te retourneren.
3 Klachten
3.1 Heb je een klacht?

Onze excuses! Als je dit aandachtig leest, ben je ergens niet tevreden over. Dat vinden wij natuurlijk jammer want klantentevredenheid is erg belangrijk voor ons.

Helaas kunnen er soms fouten gemaakt worden, maar die zijn er om opgelost te worden. Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Wij zullen binnen 48 uur contact met je opnemen en jouw klacht in behandeling nemen.

4 Betaalmogelijkheden
4.1 Kan ik betalen met iDEAL?

Betalen met iDEAL

reken snel en eenvoudig af met iDEAL 

Bij Wijnuitkroatie.nl is het mogelijk om te betalen met iDEAL. Via iDEAL betaal je snel en gemakkelijk online. Maak je gebruik via online bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, KNAB, Rabobank, SNS Bank of Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL.

Waarom betalen met iDEAL?

 • Je betaalt simpel, snel en veilig via je eigen bank.
 • Er is geen speciale software nodig om met iDEAL te kunnen betalen.
 • Het betalen via iDEAL is gratis, Je betaalt geen transactiekosten.

 

   

4.2 Kan ik ook betalen via een bankoverschrijving?

Vooruitbetaling per bank

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van wijnuitkroatie.nl overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:

Colando IBAN: NL94INGB0006537195 BIC: INGBNL2A

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

Waarom zou ik kiezen voor vooruitbetaling?

 • Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
 • Een order annuleren kan eenvoudig. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
4.3 Kan ik ook betalen met Paypal?

Paypal is een eenvoudig online betaalsysteem. Je kunt gratis een paypal account openen en deze koppelen met je bankrekening. Je kunt zelf geld van de Paypal rekening bijstorten of afhalen.

Wanneer je PayPal-betalingen doet via uw PayPal-saldo, een gekoppelde creditcard of directe overschrijving, wordt je bestelling direct in behandeling genomen.

4.4 Kan ik ook betalen op factuur?

Betalen met factuur

Wil je liever eerst de wijn ontvangen en dan pas betalen? Ook dat is mogelijk bij Wijnuitkroatie.nl via betaling middels een factuur. Indien je hier voor kiest dan ontvang je enkele dagen nadat je de wijn hebt ontvangen, een factuur per post. Je betaalt dus pas als je de bestelling hebt ontvangen. In voorkomende gevallen is het niet mogelijk om via factuur te betalen, zoals bestellingen vanuit het buitenland. In uitzonderlijke gevallen kan dan gevraagd worden om een aanbetaling. Informeer naar de mogelijkheden.

4.5 Kan ik ook betalen met creditcard?

Wij accepteren Master Card en Visa.

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren.

Wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op je creditcard plaats. Jouw creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden.

4.6 Kan ik ook betalen met Bancontact/Mister Cash?

Met Bancontact/Mister Cash betaal je veilig en snel online. Kies bij Wijnuitkroatie.nl voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid. Hier wordt gevraagd het bedrag te controleren en om aan te melden via de onlinebeveiligingsmodule die je van jouw bank hebt ontvangen. Let op dat je aan de onderstaande voorwaarden voldoet.

Jouw bank ondersteunt de dienst

Momenteel wordt online betalen met uw BC/MC-kaart ondersteund door Fintro, Fortis, ING, Belfius, CBC, KBC, AXA en VDK Spaarbank.

Je beschikt over een identificatiemiddel

Bancontact/Mister Cash-betalingen op internet worden beschermd door de beveiligde dienstverlening Web Banking. Neem contact op met jouw bank indien je nog niet over Web Banking beschikt.

U kent uw kaartnummer en vervaldatum

Om met uw betaalkaart op internet te kunnen betalen, moet je jouw kaartnummer en vervaldatum kennen. Deze info wordt nog niet standaard vermeld op alle kaarten, maar je kunt deze online opvragen op de website van jouw bank.

5 Bezorgen
5.1 Wat is de bestellingstatus?
Bezorgen? Onze wijnen worden bij jou bezorgd door PostNL. PostNL werkt met het Track&Trace systeem, daarmee kun je inzien hoe laat de bezorger voor jouw deur staat. De Track&Trace code wordt per e-mail naar je opgestuurd.
5.2 Levert Wijnuitkroatie.nl ook in het buitenland?
Wij bezorgen uitsluitend in Nederland, Duitsland, Denemarken en België. Wil je de wijn op een adres in buiten deze vier landen laten bezorgen, dan kun je contact opnemen met de klantenservice.
5.3 Kan ik ook de bestelling afhalen?
Het is bij Wijnuitkroatie.nl ook mogelijk een bestelling af te halen in ons magazijn. Het is belangrijk ons daarvan in kennis te stellen. Zonder aankondiging worden er geen wijnen afgegeven. Bestel je de wijn dan leveren wij uitsluitend op volledige adressen met straatnaam en plaats.
5.4 Wat is het bezorgmoment?

PostNL bezorgt 5 dagen per week op het door jouw gekozen adres. Van dinsdag t/m zaterdag bezorgen zij van 09:00 – 21:30.

Middels jouw Track&Trace code kun je op de dag zelf zien, wanneer het pakket ongeveer geleverd zal worden. Hier zijn verder geen garanties aan verbonden. Ben je niet thuis op het moment dat PostNL voor je deur staat? De bezorger zal jouw bestelling bij de buren proberen te leveren en laat voor jou een bericht achter. Mocht je liever niet bij je buren willen laten bezorgen, gelieve dit aan te geven op het moment van je bestelling.

De bestelling wordt 2 keer bij jou of jouw buren aangeboden. Mocht deze twee keer geen succesvolle bezorging opleveren, dan zal de bestelling retour gaan naar Wijnuitkroatie.nl. Onze klantenservice zal dan contact met je opnemen.

5.5 Wat zijn de verzendkosten?
Bij Wijnuitkroatie.nl betaal je aan verzendkosten tot 30kg. € 6,70. Wanneer je boven € 75,- aan wijnen besteld worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Dit geldt alléén voor leveringen binnen Nederland. Dit zal duidelijk bij de actie of wijn en in de bestelprocedure worden vermeld, alsmede de eventuele kortingscode die daarvoor gebruikt dient te worden. Voor leveringen in België en Duitsland en overige landen worden over bestellingen boven de € 75,- wel verzendkosten in rekening gebracht tenzij een kortingscode wordt gebruikt m.b.t. een actie.
5.6 Levert Wijnuitkroatie.nl ook op postadressen?
Wijnuitkroatie.nl levert geen wijn af bij postbusadressen. Bestel je wijn dan kan dit alleen op een volledig adres met straatnaam en plaats.
5.7 Wat zijn de levertijden?

Wijnuitkroatie.nl bezorgt jou de wijn binnen 1 à 3 werkdagen voor zowel binnen Nederland als België. PostNL levert voor ons de wijnen op dinsdag t/m zaterdag.

Je krijgt je bestelling bezorgd na ontvangst van jouw betaling. Betaal je op factuur, dan ontvang je eerst de wijn. De factuur ontvang je later, apart, per mail!

5.8 Wat als de bestelling niet compleet is?
Het kan voorkomen dat niet alle wijnen meer op voorraad zijn, vooral tijdens een actieperiode. Als je meerdere wijnen hebt besteld, zullen wij de wijn uitleveren die op dat moment leverbaar is.

Onze klantenservice neemt contact op per e-mail over de rest van je bestelling, deze zal op een later moment worden bezorgd. Uiteraard betaal je maar één keer verzendkosten.

Keurmerken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2024 www.wijnuitkroatie.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »