Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Superfood onder de wijnen
-
Een volle ronde wijn waarin de tannines harmonieus samen vloeien met de smaken van bosvruchten en nootmuskaat.
7x bekroond met goud als beste biologische wijn van Europa
Donker rood van kleur en een volle smaak waarin de tannines harmonieus samen vloeien met de smaken van bosvruchten en nootmuskaat. Door het specifieke productieproces behoudt de wijn de belangrijke antioxidanten die reeds in de druif aanwezig zijn. Deze beschermen ons tegen de schadelijk vrije radicalen.
Net zoals de andere Vranac soorten is hij aan te raden bij rood vlees, wild en kruidige vette gerechten.
Ideale temperatuur tussen de 17 en 19 graden.
Jaar | : | 2010 |
Druif | : | 100% Vranac |
Herkomst |
: | Montenegro |
Kwaliteitswijn | : | Vrhunsko vino |
Alcoholgehalte | : | 13,5% |
Smaak | : | Droge, droge rode wijn |
Serveertip | : | 17-19°C |
Inhoud | : | 0,75 |